بمناسبت هفته سلامت جشنواره غذایی در مرکز بهداشت شیروان با محوریت دیابت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان:
دیروز 35 شرکت کننده در جشنواره غذا مرکز بهداشت با موضوع تغذیه سالم با محوریت غلبه بر دیابت در شیروان با هم به رقابت پرداختند
38 نوع غذا و 7 نوع آش محلی حال تلاش شرکت کنندگان در جشنواره غذا در مرکز بهداشت بود که به 3 نفر از آشپزهایی که غذای سالم و مواردی چون روغن استفاده شده-تزئین-نوع پخت - ارزش غذایی و سنتی بودن و میزان نمک استفاده شده را رعایت کرده بودند جوایزی اهداء شد همچنین به سه نفر که آش و دسر آنها بیشترین امتیاز را کسب کرده بود جوایزی اهداء گردید تا همکاران و بازدید کنندگان به استفاده از غذاهای بومی محلی و سنتی و سالم تشویق شوند